Klusactie Albert Cuyplaan 204-298

Op vrijdag 2 februari 2024 organiseerde Stichting Present Soest in samenwerking met Stichting Balans, serviceclubs uit Soest, de gemeente Soest en Energie Actoef Soest voor het project ‘Energie op de Eng’ een klusdag voor bewoners vande flat aan de Albert Cuyplaan 204-298. Hieronde meer informatie.

Actie in beeld

Bewoners die mee wilden doen, pakten een sticker op de deur. De klussers kwamen dan langs.

WANNEER?
vrijdag 2 februari 2024
van 10.00 – 12.00 uur
van 13.00 – 15.00 uur

WAAR?
Albert Cuyplaan 204-298

Wat?
Klussers brachten bij 18 woningen energiebesparende maatregelen aan. Vier bewoners worden later geholpen.

Wat gebeurde er?

In de week voorafgaand aan 2 februari belden mensen van Present en Balans aan bij bewoners van woningen aan bij bewoners van de flat Albert Cuyplaan 204-298 om te vragen of ze mee wilden doen met de klusactie. Wie dat wilde, plakte een ‘Ja’-sticker van 2 februari op de deur.
Op vrijdag 2 februari belden vrijwilligers van Stichting Present aan bij deuren met een sticker. Bijzonder was deze keer, dat leden van serviceclubsuit Soest meehielpen. Dat was onderdeel van hun project ‘Het Groene Gala’. Ze brachten gratis LED lampen, tochtstrips, radiatorfolie, radiatorventilatoren, deurborstels en/of een waterbesparende douchekop aan in 18 woningen waar dat nog niet was gebeurd. Vier bewoners gaven zich op om later te worden geholpen.

In samenwerking met…

Kies je taal »